Üdvözöljük az Euro-Office Center Kft. honlapján!
  Kapcsolat
Bérlőink:

Bérlőink:

L-W-B Hungary Kft. www.longwood.hu
Euro-Office-Center Kft.
C3D Kft.

Légkondicionált irodák:

Minden egyes helyiségünk klimatizált és az egyes helyiségek fűtése, hűtése hőfokra állítható. A közösségi helyiségeknél és az alagsorban légtechnikai berendezések gondoskodnak a levegő cseréjéről, melynek hűtését és fűtését is megoldottuk.

24 órás recepciós szolgálat:

Az épületet 24 órában biztonsági szolgálat őrzi. Minden nap reggel 8-tól este 10-ig recepciós szolgáltatást biztosítunk. A recepción dolgozó kolléganőink kezelik a beléptető rendszert és adnak jogosultságot az egyes bérlők belépési szintjeire, megvalósítva ezzel az épület legbiztonságosabb működtetését.

Büfé- és éttermi szolgáltatás

Az irodaházban reggel 8-tól 16 óráig büfé- és éttermi szolgáltatás működik. 8-tól fél 12-ig működik büfé-, majd fél 12-től éttermi szolgáltatásunk, mely során szabadon választott és menü ajánlatból kérhetnek ügyfeleink. Ezen szolgáltatásunknál szem előtt tartottuk, hogy bérlőink dolgozói házon belül a legkevesebb időveszteséggel tudják megoldani étkezésüket. Az irodaház rendelkezik egy ebédlőrésszel, de ezen felül kialakítottunk minden szinten konyha- és étkezőrészt is, melyet bérlőink díjmentesen használhatnak.

Tárgyaló- és konferenciaterem

Igény esetén egyedi belsőépítészeti kialakítású, reprezentatív tárgyalóhelyiséget tudunk ügyfeleinknek biztosítani.

Több zónás risztó- és videokamerás biztonsági rendszer

Biztonsági rendszerünk az Intelinet Épületfelügyeleti Rendszer megfigyelése alatt működik, mely vezérli az épület kontúrvonalán elhelyezett videokamerákat, illetve az utcafronton elhelyezett megfigyelőberendezések működését. Az épületen elhelyezkedő videokamerák minden eseményt rögzítenek és archiválnak több évre visszamenőleg is.

Az irodaház riasztórendszere több zónás, így a bérlők az egyes helyiségeiket külön-külön is riaszthatják és vezérelhetik. Az irodahelyiség elhagyása után a rendszer automatikusan beélesít.

Az épületfelügyeleti rendszerrel meghatározható, hogy az épület mely részén történik a behatolás és milyen külső behatás éri az épületet, illetve a rendszer érzékeli, hogy mely szekciókban kik tartózkodnak, melyet a biztonsági őr figyelemmel kíísérhet.

Beléptető rendszer

Bérlőink számára a beléptető rendszer használata biztonsági okokból kötelező, ugyanakkor minden bérlőnk díjmentesen igényelheti számítógépes kimutatásunkat. A beléptető rendszer kiválasztásánál fő szempont volt, hogy a rendszer által kiértékelt adatok beilleszthetőek legyenek intelligens vállalatfelügyeleti rendszerekbe és bérszámfejtési programokba, mely kérésre változtatható, egyedire szabható.

Zárt parkoló

Az irodaház 25 gépkocsi számára tud parkolóhelyet biztosítani, mely parkolókhoz egyedi megvilágítási rendszer is tartozik. A bérlőink számára fenntartott parkolót nem foglalhatják el külsős ügyfelek, melyről recepciószolgálatunk gondoskodik.

Egyedi szolgáltatásunk

Bérlőinkkel gyakran már tervezési szakaszban szerződünk, így a helyiségeket egyedileg tudjuk kialakítani, valamint belsőépítészeti javaslatokat teszünk a funkcionalitás figyelembe vételével. Amennyiben igény van rá, a helyiségek bútorozására díjmentesen készítünk látványterveket és árajánlatot, melyet az irodahelységekkel együtt határidőre átadunk.

Strukturált hálózat, telefon és bérelt vonal hálózat

Az irodaház strukturált hálózattal lett kialakítva, melynek lényege, hogy bármelyik helységünkbe bárhová tudunk számítógép- és telefonkapcsolatot létesíteni az épület átalakítása nélkül. Több bérlőnknek bútorozással összhangban lévő csatlakozókba, a legesztétikusabb helyekre helyeztük ki a hálózatot.

Cégünk a strukturált hálózat gerincvonalait díjmentesen biztosítja, a kábelezés és a szerelvényezés térítésköteles. Az irodaház tűzzáró szerverszobával is rendelkezik, melyből a hálózat teljes körűen elérhető. Az irodaházban nagy kapacitású telefonközpont működik, illetve bármilyen telefontársaság vonalát képes fogadni. Az épületben bérel vonalú internet-kapcsolat van, melynek sávszélessége garantált, és annak mértékét szabályozni tudjuk, illetve bérlőinknek sávszélességet is tudunk biztosítani.