Üdvözöljük az Euro-Office Center Kft. honlapján!
  Kapcsolat
Magunkról

Cégünk 2003 közepén vásárolta meg az Euro-Office-Center telkét és az azon lévő szállodát, melyet bérlői egyedi igények szerint alakítottak és építettek újjá egy minden igényt kielégítő modern irodaházzá. A területen lévő szálloda majdnem teljes egészében lebontásra került, csak a szerkezeti födém- és pillérvázelemeket tartottuk meg; az épület egyéb részei teljes mértékben átalakításra, újjáépítésre kerültek. Az építkezés során már a tervezési szakaszban megtaláltuk bérlőinket, így az általuk képviselt funkcionalitást és belsőépítészeti igényeket valósítottuk meg a legmodernebb technikával ötvözve.

Az Európai Uniós követelményeknek eleget téve, az épület működését az Intelinet Intelligens Épületfelügyeleti Rendszer működteti és tartja karban, mely szabályozza az épület energiaellátását, külső, belső fénytechnikáját, biztonsági rendszerét, nyilvántartja az irodában dolgozók közlekedését, valamint figyeli az ott dolgozók hatékonyságát, amelyről kimutatást készít az épületben dolgozó bérlők számára.

Az irodaház minden helyiségének fűtése és hűtése a legmodernebb technológiát képviseli, melyet igény esetén légcserélő berendezésekkel is kombináltunk, lehetővé téve a legjobb munkahelyi körülményeket. Az épületet az energiatakarékosság jegyében különlegesen fokozott hóvédelemmel láttuk el azzal együtt, hogy az irodák világosak maradtak. Az irodaház 1000 m2 hasznos területtel rendelkezik, mely a légkondicionált irodákon kívül tárgyaló- és büfé-éttermi szolgáltatóhelyiségeket is magában foglal. Az épület 1500 m2-es területen fekszik, ahol 25 gépkocsinak tudunk zárt parkolóhelyet biztosítani. Irodaházunk azáltal, hogy Budapest legforgalmasabb csomópontjának közvetlen szomszédságában, a Határ úti metrómegállónál található, ötvözi a belvároshoz való közelségét a külvárosi zöldövezetes résszel. Az épületbol 5 percen belül érhető el az Üllői úton keresztül a belváros és 5 perc alatt a Ferihegyi repülőtér.